Vacature
JR. ACCOUNTING PAYABLE TECHNICIAN
N.V. Grassalco is een ambitieuze organisatie die voortdurend innoveert om de visie en doelstellingen van het bedrijf te realiseren. In onze organisatie krijgen staf en personeel de ruimte om hun inzichten te delen en bij te dragen aan verbetering en vernieuwing.
Heb jij een strategisch denkvermogen? Ben jij besluitvaardig? Heb je een professionele instelling? En ben je integer, accuraat en stressbestendig?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Jr. Accounting Payable Technician ben je verantwoordelijk voor de gehele crediteuren administratie en de accurate en tijdige verwerking en onderhoud daarvan, teneinde de vastlegging van de financiële stroom te garanderen en inzicht te verkrijgen in de financiële transacties.

WAT WORDT ONDERMEER VAN jOU VERWACHT?
Enkele taken en verantwoordelijkheden:

- Administreren van de crediteuren en debiteuren administratie in de daarvoor bestemde administratieve systemen;
- Actief assisteren met het maandelijkse afsluitingsproces;
- Verwerken van de dagelijkse bankovermakingen;
- Bijhouden en administreren van betalingen aan leveranciers en aannemers;
- Verzamelen en administreren van de grootboekrekeningen met betrekking tot betalingen van leveranciers;
- Voldoen aan de interne (IAD) en externe (statutaire) rapportage vereisten door toepassing van IFRS en Dutch GAAP.

FUNCTIE VEREISTEN
- MBO: IMEAO + aanvullende cursussen/opleidingen.
- Minimaal een (1) jaar relevante werkervaring.


Ben of ken jij de persoon die geschikt is voor deze functie? Aarzel dan niet en join ons team to bring prosperity to the surface. Stuur gelijk jouw motivatiebrief en cv tot uiterlijk 27 maart 2020 naar career@grassalco.com
Wij bedanken elke sollicitant voor de interesse getoond in onze organisatie. Aan jullie het verzoek er rekening mee te houden dat alleen kandidaten worden gecontact die voor een interview zijn geselecteerd. Nochtans moedigen wij jullie aan om ook onze fb pagina te blijven volgen voor toekomstige vacatures.-.