Steenslag & Zand
Informatie
De door ons geproduceerde steenslag is een bekend product binnen Suriname en de regio.
Zowel de grootste internationale cliёnten als de ‘kleine man’ die zijn bouw- en woongenot aangenamer wil maken, zijn terecht bij Grassalco voor hoogstaande kwaliteitsproducten. Wij bieden de beste steenslag uit Surinaamse bodem. Een team van deskundigen staat u op een professionele wijze stap voor stap bij bij het plaatsen van uw order.

Royal Hill
De steenslag wordt geproduceerd op onze plant te Royall Hill in het district Brokopondo. De operatie is gevestigd op de concessie van Rosebell Goldmines NV. NV Grassalco heeft een overeenkomst met deze goud-mulitinational om pitrock (‘afvalmateriaal waarin weinig tot geen goudresten zitten) afkomstig uit hun mijnen, af te nemen. Dit materiaal wordt daarna in de crushers van Grassalco verwerkt tot steenslag in verschillende gradaties.
Behalve aan de kleine huishouden levert Grassalco ook steenslag aan grote bedrijven actief binnen de natte- en droge infrastructuur, de bouw- en constructiesector en in de mijnbouw. Met een professionele service en logistiek apparaat, aangepast aan de wensen van de klant, garandeert het bedrijf niet alleen de levering van kwalitatieve producten, maar ook expertise en service.
Over Steenslag & Zand
Onze "Grote" Klanten
Van Alens Beton Industrie (VABI N.V.) - Bouwmaterialenbedrijf
BEM - Beton/readymix bedrijf
Argos - Beton/readymix bedrijf
Tjongalanga - Asfalteringsbedrijf in Suriname
Haukes - Wegconstructie en andere infrastructurele werken
Rosebel Gold Mines - Grote goud mijnbouwbedrijf uit Canada
China Harbour - Chinees asfalteringsbedrijf
China Railway - Chinees asfalteringsbedrijf
Export
Grassalco exporteert steenslag naar de regio, met name naar ons buurland Guyana. Op dit moment zijn er twee grote infrastructurele projecten gaande in Guyana, waarvoor de vraag naar grote hoeveelheden kwalitatief goede steenslag heel groot was.

Het eerste grote project is de rehabilitatie of The East Bank Public Road die door het bedrijf China Railway wordt uitgevoerd.

Het tweede groot project is de rehabilitatie van de internationale luchthaven van Guyana. Dit project wordt door China Harbor uitgevoerd. Verder zijn er ook bedrijven in de particuliere sector die eerder met steenslag van Grassalco uit Suriname werken dan, dan met steenslag van lokale producenten.
Ons Management team
Bestel Nu
Contact Ons
Sir Winston Churchillweg 3, Paramaribo, Suriname
(597) 482727
(597) 484800
contact@grassalco.com