Carriere
Carriere
Professionaliteit, Integriteit, Leiderschap, Commitment en Respect zijn kernwaarden op basis waarvan Grassalco zaken doet en hoe zij omgaat met human capital.
Als Staatsmijnbouwbedrijf streven wij niet alleen naar een leidende rol binnen de branches waarin wij opereren, maar bieden ruimschoots mogelijkheden aan professionals die in hun werk samen willen excelleren.
Waarom werken bij Grassalco
Grassalco is een ambitieuze organisatie die voortdurend innoveert om de visie en doelstellingen van het bedrijf te realiseren. In onze organisatie krijgen staf en personeel de ruimte om hun inzichten te delen en bij te dragen aan verbetering en vernieuwing. Met 47 jaar ervaring in de mijnbouw, ligt er ook een schat aan kennis en ervaring waarvan nuttig gebruik wordt gemaakt door medewerkers, stagiaires, onderzoekers en anderen.
“Dankzij mijn baan heb ik een stabiel bestaan…”
"Arnold is al 25 jaar werkzaam bij NV Grassalco. Hij werkt als warehouse medewerker op de afdeling Supply Chain. Samen met zijn collega’s is hij verantwoordelijk voor een goede doorstroom van goederen in en uit het magazijn. Als een van de langst dienende medewerkers heeft Arnold het bedrijf zien uitgroeien tot wat het nu is. “Ik kwam binnen als medewerker op de afdeling Personeelszaken en zag toen al een grote potentie in het bedrijf. Ik heb op bijna alle afdelingen gewerkt en in verschillende functies kennis opgedaan van de operaties in het bedrijf. Werken bij Grassalco heeft mij ook persoonlijk goed gedaan. Dankzij mijn baan heb ik een stabiel bestaan kunnen bieden aan mijn gezin. Ik zie nog veel potentie in Grassalco en ben trots dat ik deel mag zijn van de groei."

Arnold Kartopawiro - Warehouse medewerker - afdeling Supply Chain
“Ik heb er tot nu toe geen spijt van…”
Benito is al 11 jaar terug in dienst getreden als afgestudeerde van het Natuur Technisch Instituut. Op de afdeling Exploratie is hij werkzaam als database en GIS technician waar hij samen met zijn collega’s verantwoordelijk is voor het in kaart brengen van de exploratie- en exploїtatiegebieden van het bedrijf. "Naast het feit dat Grassalco een Surinaams bedrijf is, ben ik aangespoord door medestudenten die al werkten voor het bedrijf om te solliciteren. Ik heb er tot nu toe geen spijt van. Je merkt dat de collega’s ook geloof hebben in de potentie van het bedrijf ondanks, de vele uitdagingen die op ons pad komen. Het is fijn dat wij programma’s en applicaties gebruiken die aan internationale standaard voldoen. Het bedrijf investeert ook in lokale en internationale training, zodat wij up to date zijn in ons werk."

Benito Bonté - Database en GIS technician - afdeling Exploratie
“Je merkt ook een groei in je eigen skills….”
werkt al drie jaar als Sales & Marketing medewerker op de afdeling Commercial Affairs. Ze begon als stagiaire van de middelbare school. "De onderlinge collegialiteit, behulpzaamheid en de sfeer over het algemeen hebben mij vooral aangsproken. Ik ben na mijn stage-periode daarom meteen nagegaan als er een passende baan voor mij was. Je wordt niet alleen gestimuleerd om verder te studeren om door te kunnen groeien, maar je merkt ook een aanzienlijke groei in je eigen skills. Ik ben jong en heb nog een lange weg te gaan. Groeien ga ik zeker binnen dit bedrijf. Wie weet kom ik ooit in een managementfunctie."

Anouschka Sheombarsing - Sales & Marketing medewerker - afdeling Commercial Affairs
Vacatures
Wilt u deel uitmaken van ons enthousiast en hardwerkend team van professionals? Aarzel niet om te reageren op open sollicitaties.
HSE SUPERINTENDENT
Open Sollicitatie
Geen specifieke Vacature gevonden?