NV Grassalco levert sinds kort ook steenslag in een zak. Deze wordt geleverd in zakken van 25 kg voor de adviesprijs van SRD 25. De steenslag die u kunt kopen is de steenslag van ons assortiment n.l. 0-8mm, 8-16mm, 16-25mm, 25-38mm en base course. Met onze steenslag in een zak kunt u nu gemakkelijk voor uw kleine tuinverfraaiingswerkzaamheden of stortwerkzaamheden even bij een bouwmateriaalzaak stoppen en een paar zakken kopen en meenemen in uw eigen auto. Dus geen problemen meer van te grote hoeveelheden steenslag kopen en transport regelen. Daarom luidt onze slogan: “Voor Uw gemak Grassalco steenslag in een Zak”.

Bestel nu!

 

Op de zakken is er ook SRD 0,50 statiegeld. Vooralsnog kunnen de lege zakken worden ingeleverd bij ons verkooppunt aan de Kaatsbalstraat # 10. Hiermee willen wij vanuit onze verantwoordelijkheid erop toezien dat wat wij in het milieu brengen ook eruit wordt gehaald en op een juiste manier wordt verwerkt.

Steenslag in een zak

Bij de volgende bouwmateriaalzaken kunt u terecht voor de aankoop van uw Grassalco steenslag in een zak: (deze lijst wordt uitgebreid naarmate de verkooppunten toenemen).

 

KLANT/BEDRIJFNAAM ADRES
SURA HANDELSMAATSCHAPPIJ DUISBURGLAAN
RAYEN'S
TRADING
LALAROOKWEG
JABI'S TRADING HENDRIKSTRAAT
NAIPAL& SONS NAIPAL STRAAT (KWATTA)
BOUWHANDEL G MALHOE KWATTA
WEG
CHAN YUAN TRADING KWATTA
WEG
JIN DU MARKET HIGH WAY
SITAL HANDELSONDERNEMING HIGH WAY
HENK BOUWMATERIALEN LATOUR
FIRMA RAMAI PAD VAN WANICA
NANHEKHAN. M PAD VAN WANICA
NANHEKHAN M.S WILHELMINA WEG (VREDENBURG)
GARIB LANDBOUWSHOP LELYDORP
HANDELSM.B. SEWNATH FRED DERBY STRAAT
HANDELSM.B. SEWNATH JOZEF ISRAELSTRAAT ( NOORD)
JIAN HUI INTERNATIONAL N.V BONI STRAAT
TEKA RINGWEG
BOUWBEDRIJF SHIVAN MUNDER
CRIJSTAL BOUWMATERIALEN KWATTA WEG
NTM PLANTENZAAK GRAVENBERGSRAAT T.O. RODE KRUIS