Om landelijke meer exposure te bewerkstelligen voor haar product steenslag, is NV Grassalco een pilotproject gestart met zestien wederverkopers in Paramaribo en enkele distrikten. De officiele start vond plaats op 20 maart jongstleden bij I&R General Shop (I&R) aan de Indira Gandhiweg.

Daar plaatsen president–directeur van Grassalco, Sergio Akiemboto, en I&R directeur, Faroek Dhauri, hun handtekening onder het samenwerkingscontract. Kort daarna onthulden Manager Commercial Affairs bij het Staatsmijnbouwbedrijf, Patrick Bel, en de heer Dhauri het bord met de tekst: “Grassalco steenslag, hier verkrijgbaar”.
Aan het project participeren zestien wederverkopers in Paramaribo en enkele distrikten. Ze zijn deel van een grotere groep klanten die allen staan geregistreerd bij de afdeling Sales.

 

Doel
De bedoeling van de pilot is om de wederverkopers aan Grassalco te ‘binden’ en tegelijkertijd landelijke exposure voor ons product te bewerkstelligen”, zegt de heer Bel. Dat gebeurd ondermeer door bekend te maken dat steenslag van Grassalco ook bij hen te verkrijgen is. De komende weken zullen op alle vijftien overige verkooplocaties bekendmakingsborden en reclamevlaggen worden geplaatst met het Grassalco-logo.

 

Scherpere prijs
De heer Dhauri is zeer verheugd met de samenwerking. Eerder kocht hij Grassalco steenslag op bij tussenhandelaren “die steeds een ander tarief aanboden”. “Nu kan ik het materiaal rechtstreeks bij Grassalco afnemen en ook een scherpe prijs voor de klanten vaststellen”, zegt hij. De heer Dhauri werkt reeds samen met grote handelszaken van bouwmaterialen. “Maar ik ben trots dat ik Grassalco als Staatsbedrijf kan toevoegen als zakenpartner.”

 

Foto/Afdeling Corporate Image

 

Foto/Afdeling Corporate Image

 

 

Foto/Afdeling Corporate Image