Sierplanten
Sierplanten
Onze natuurlijke rijkdom is niet alleen goud en steenslag.
Ook de biodiversiteit in ons regenwoud is daar onderdeel van. Het straalt charme, zuiverheid en schoonheid uit. Onder andere deze kenmerken ziet u terug in ons vermeerderingswerk bij sierplanten.
Wij vermeerderen en leveren uitgangsmateriaal voor de sierteeltsector in opdracht of voor lange termijn contracten.
Sierplanten
Ananas bloem
De Ananas is niet alleen een vrucht, maar ook een sierobject door de intense rode kleur van de var. De variƫteit Luciana en het bruin gekleurd blad van de Carmina ontstaat een totaal nieuwe ervaring. Het vruchtgewicht van 180 gram voor de Luciana en 97 gram voor de Carmina maken deze siervruchten geschikt voor verwerking in decoratie arrangementen of boeketten. Ook als potplant zeer geschikt. In het laboratorium wordt deze var ook vermeerderdb voor de opzet van onze pineapple ornamental export farm. Ook op aanvraag leverbaar als afgeharde plant.
Aloe-vera
De Aloe vera plant zou in elk huis, op elk balkon en in iedere tuin een plaats moeten hebben. De postieve werking van de gel in het blad voor de mens is van onschatbare waarde. Wij vermeerderen deze plant op een hele speciale manier in het lab, waardoor hij ook een meerwaarde krijgt als kamerplant. Deze plant is speciaal bestemd voor de Europese markt. Als afgeharde invitro plant verkrijgbaar in potmaten 12 tot 17 cm.-.