Vacature
INTERIEURVERZORGSTER
InVitroPlants Grassalco N.V. (IVP) is een dochterbedrijf van Staatsmijnbouwbedrijf N.V. Grassalco gevestigd te La Solitude in Commewijne. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van onder meer In Vitro plantmateriaal.
IVP is op zoek naar een interieurverzorgster, het liefs woonachtig in Commewijne. Deze medewerker is, naast andere taken, verantwoordelijk voor:
- het reinigen van ruimtes (kantoorruimten, kantine, toilet) en meubilair (tafels, apparaten etc.) volgens procedures en behoeften.
- het ophalen en verwijderen van huishoudelijk afval.
- het bijvullen van voorraden, zoals zeep, toiletpapier en handdoeken.
- het bestellen van nieuwe schoonmaakbenodigdheden, indien nodig.

Functie eisen:
- VOJ diploma
- In staat om initiatief te nemen
- Een goeie conditie hebben
- In staat zijn effectief te communiceren
- Zelfstandig kunnen werken
- Gewetensvol en georganiseerd zijn

Ben of ken jij de persoon die geschikt is voor deze functie? Aarzel dan niet en join ons team to bring prosperity to the surface. Stuur gelijk jouw motivatiebrief en cv tot uiterlijk 20 mei 2022 naar career@grassalco.com.

Wij bedanken elke sollicitant voor de interesse getoond in onze organisatie. Aan jullie het verzoek er rekening mee te houden dat alleen kandidaten worden gecontact die voor een interview zijn geselecteerd. Nochtans moedigen wij je aan om ook onze website (www.grassalco.com) en onze LinkedIn pagina te blijven volgen voor toekomstige vacatures.